Nybyg

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Drømmer du om nybyggeri? Så står vi klar til at hjælpe. At bygge sit eget hus kræver mange overvejelser, og det er derfor vigtigt, at I vælger en totalentreprenør, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Hos os tager vi udgangspunkt i jeres individuelle ønsker og behov, så I får præcis den bolig, I drømmer om.

Vi er med fra start til slut – lige fra den første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. Vi står til rådighed i alle nybyggeriets faser, herunder tegning, myndighedsspørgsmål, rådgivning, projektering og tilladelser m.m. Vi tilbyder vores kunder en skræddersyet løsning, der er tilpasset både ønsker, behov og økonomi. 

Mange par og familier vælger i dag at bygge nyt i jagten på drømmehuset. Nybyggeri har mange fordele, lige fra lave energiregninger til nem vedligeholdelse, og giver jer desuden også mulighed for at sætte jeres personlige præg på den kommende bolig. Som bygherre kan I, i samarbejde med os, udtænke jeres perfekte bolig, der er specialtilpassede til jer og jeres ønsker. 
Vi udfører både nybyg af typehuse og arkitekttegnede huse, og vi hjælper jer gerne med at finde den perfekte byggegrund til jeres drømmehus.

Vi varetager gerne totalentrepriser og hjælper jer med nybyg og tilbyg af jeres perfekte bolig. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og derved kan vi garantere nybyg i topkvalitet.

FÅ ET TILBUD

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Hos os kan du indtaste dine informationer online, så ringer vi dig op til en snak om dit kommende byggeprojekt.

JG Byg

Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop