Renovering

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Optimal renovering

Det kan være ret så omfattende at skulle foretage en renovering. Enten fordi det er nødvendigt, da huset enten er slidt ned, eller også fordi det blot trænger til en opfriskning.

En renovering betyder selvfølgelig ikke at du får flere kvadratmeter at gøre godt med. Det er blot en fornyelse af din bolig. Denne fornyelse kan dog arrangeres således, at den plads, I allerede har, bliver væsentlig bedre udnyttet.

Vi har hos JG Byg gennem årene stået bag et utal af renoveringsprojekter af huse og andre byggerier, lige fra mindre renoveringsopgaver af et helt hus til projekter med store håndværksmæssige udfordringer.

Vi har den fornødne erfaring til at kunne sparre med bygherren til at renovere på den mest forsvarlige og optimale måde.

Gode råd inden start

Vi kommer gerne ud til dig, og giver vores meninger og råd til, hvorledes renoveringsopgaven bedst kan løbe af stablen.

Som byggeprojektleder vil vi ud fra dine tanker og ønsker, lave en byggeplan for renoveringen og samtidig give et tilbud på renovering af hus eller byggeri.

FÅ ET TILBUD

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Hos os kan du indtaste dine informationer online, så ringer vi dig op til en snak om dit kommende byggeprojekt.

JG Byg

Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop