Totalentreprise

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Nybyg

Totalentreprise

Renovering

Døre og vinduer

Styring af eget byggeprojekt bliver hurtigt en uoverskuelig proces med budget- og tidsoverskridelser. Ved at vælge totalentreprise undgår du, at dit byggeri kommer ud på et sidespor.

JG Byg tilbyder dig totalentreprise med fokus på tryghed, præcision, professionalisme og kvalitet. Vi har i en totalentreprise netop disse fokusområder, hvilket sikrer dig et succesfuld byggeforløb. Vi har veluddannede og kompetente samarbejdspartnere, som altid leverer kvalitetsrige resultater, der lever op til dine krav, ønsker og forventninger til en totalentreprise.

Hvad er en totalentreprise?

Skal dit byggeprojekt gennemføres som en totalentreprise, vil du som byggeherre kun skulle lave aftaler med én samarbejdspartner, en totalentreprenør.

Det er totalentreprenørens opgave at påtage sig ansvaret for byggeriets udførelse og sørge for, at det bliver færdigt til rette tid og pris. Totalentreprenøren kan f.eks. stå for at koordinere håndværkere og leverandører.

Generelt som bygherre vil du opleve, at en totalentreprise giver dig et sikkert byggeforløb, hvor dit projekts udførelse, pris og tidsperspektiv allerede er fastslået fra underskrivelse af totalentreprise kontrakten.

Vælger du JG Byg som din totalentreprenør, påtager vi os det fulde ansvar for dit byggeri, og koordinerer hele byggeprojektet med vores dygtige samarbejdspartnere inden for både murer-, elektriker-, vvs-, og betonarbejdet.

Hvis du ønsker selv at være med til at vælge specifikke håndværkere til ovenstående arbejde, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Vi giver dig en målrettet byggeproces med overblik, tillid samt kvalitetsrige resultater i din totalentreprise.

JG Byg som din foretrukne totalentreprenør

Vi har en mangeårig erfaring inden for opgaver med totalentreprise, hvilket gør os til den perfekte sparringspartner og totalentreprenør. Vi forstår at sætte kunden i fokus og vi sætter en ære i godt håndværk. Vores totalentreprise sikrer din byggeproces et gennemført præg af overskud, professionalisme og overblik igennem hele forløbet.

Kontakt Tømrerfirmaet JG Byg om totalentreprise

Hvis du står og skal i gang med et byggeprojekt, og overvejer en totalentreprise eller mangler en totalentreprenør, så kontakt JG Byg på tlf. +45 20 33 44 71. Vi vil til enhver tid rådgive dig om dit projekt og informere dig om vores tilbud inden for totalentreprise. Vi vil, som total entreprenør, altid komme med den bedst mulige løsning til dig indenfor en totalentreprise!

FÅ ET TILBUD

Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt? Hos os kan du indtaste dine informationer online, så ringer vi dig op til en snak om dit kommende byggeprojekt.

JG Byg

Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop